Juhlapukeutumista

Kauden ekat pikkujoulut nurkan takana! Tuppaan yleensä kriiseilemään vaatteiden kanssa, mutta tällä kertaa päätin olla ottamatta sen suurempaa stressiä ja kaivaa bilevermeet kaapista, en kaupasta. Onneksi mustaa löytyy kaapista aika moneen lähtöön, niin oli jopa jotain mistä valita. En kaikista hameista ja topeistani huolimatta omista kivaa pikkumustaa mekkoa, joten näihin juhliin lähdetään 2-osaisella asulla.

party.jpg

Ai että on kiva kuvata illalla keinovalossa – rikos valokuvausta vastaan, mutta minkäs teet.

Hame on Vilasta. Löysin siitä hintalapun, joten oletettavasti hame ei ole ollut päälläni kertaakaan.  En tosiaan tiedä miksi, sillä hame on tosi kivannäköinen päällä! Yläosaksi valikoitui Onlyn pitsitoppi, sitä olen kyllä käyttänyt useamman kerran. 🙂

Koruiksi tulee kultaa. Isot kultaiset renkaat korviin, ne sopivat hyvin vähemmän virallisiisn juhliin ja ranteeseen mummini vanha rannerengas. Kynsissä onkin jo valmiiksi kultaa ja mustaa kynsihuollon jäljiltä.

Tumma silmämeikki ja hiukset isoille laineille, siinäpä se!

Joko teillä on kalenterissa kauden ekat? 🙂

10 kommenttia “Juhlapukeutumista

 1. Tyylikäs valinta! Itse en ole vielä varma mitä pakkaan mukaan.. Mulla on niin surkee vaatekaapin sisältö tällä hetkellä, et houkuttelis käydä tekemässä viime hetken ostoksia. Mut innolla odotan viikonloppua, tulee olemaan varmasti kivaa! 🙂

  1. Nuo näyttivät päällä ihan hyvältä yhdistelmältä! 🙂 Helma on melko lyhyt, mutta laitetaan sitten vaan sääret säihkymään, heh! :)<br />
   <br />
   Toivottavasti säkin löydät mukavan asun (kaapista tai kaupasta!) 🙂 Kiva nähdä pian! 🙂

 2. Varmalla musta-kulta yhdistelmällä menen minäkin. Ja kaksi osaisella 🙂 Mehän lähdetään täältä reissuun jo huomenna aamulla ja jänskättää jo. Me voidaankin sitten Helin kanssa shoppailla huomenna 🙂

  1. No niinpä, teidän reissu alkaakin ihan kohta! 😉 Jep, musta-kulta -yhdistelmä ei petä koskaan! Kenkäasia mua lähinnä mietitytti, että mitä otan mukaan, joten jos sieltä sattuu osumaan jotkut hyvät käteen, ei haittaisi…;)

 3. Kaunis valinta pikkujoulureissulle! Ihania pikkujouluja ja reissua teille! &hearts;

  1. Kiitti! Olispa ollut mukavaa, jos säkin olisit päässyt tulemaan! Toivottavasti joku toinen kerta! 🙂

 4. Hehee täällä myös yksi musta kullitettu muikkeli! Huippua tavata sut Heidi 🙂

  1. Hyvä, että on värikoodit kohillaan!! 🙂 Sanos muuta, kohta nähdään!!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *