Uutta keittiössä

Sain jokin aika sitten päähäni, että keittiön seinä huutaa hyllyä. Tuumasta toimeen, kuten yleensä kohdallani…

IMG_7667.jpg

Jonkin aikaa etsin sopivan pituista ja sopivan kapeaa hyllyä, joka saisi mielellään olla vanha. Huutokaupat ja torit sun muut myyntipaikat huusi ei oota, joten hyllyä piti alkaa etsimään kaupoista. Törmäsin raivokkaan googlettelun jälkeen Metsäpellon Puotiin, josta tilasin kotiin tuon soman valkoisen hyllyn. Se on valmistettu kierrätysmateriaalista ja käsitelty näyttämään vanhalta – kulmista on vähän maali lohkeillut, eikä pintakaan ole maailman tasaisin. Siis täysin passeli tarkoitukseeni.

IMG_7669.jpg

Keittiö sai astetta mustavalkoisemman ilmeen näin syksyn kunniaksi. Uudet vanhat mustat tuolit tuovat oman kivan säväyksensä ja hyllylle löytyi nopeasti mustavalkoinen ilme sinnekin. Ties mitä kaikkia kivoja asetelmia tuohon hyllylle voikaan rakentaa. Nyt sinne valikoitui ekat käteen osuneet tavarat, ei mitään kovin erikoista ensi hätään.

Hylly sijoitettiin aavistuksen ylemmäs, mihin normaalisti sen olisin laittanut. Tuosta kuitenkin kävellään ohitse ruokapöydän ääreen, joten ei ole mukava pelätä jonkun lyövän siihen päätään/olkapäätään tms.

IMG_7670.jpg

Pöydän ääressä ovat tuolit vähentyneet. Mitäs me kolmihenkinen perhe kuudella tuolilla arjessa tehdään – no, ei yhtään mitään, joten tuolien määrä on pudotettu neljään. Nyt uusien mustien kaunottarien rinnalla on vielä pari vanhaa tuolia, mutta ne ovat tarkoitus korvata entisöimilläni perintötuoleilla heti, kun ne valmistuvat. Nuo vanhat tuolit pidetään ekstratuoleina tilanteita varten, kun porukkaa tulee enemmän syömään.

Tuolien entisöintiprojekti etenee vauhdilla, tänään pääsen sutimaan jo ensimmäistä pintamaalikerrosta!
Elän kyllä toivossa, että eilen maalatun pohjamaalin päälle riittäisi yksi kerros pintamaalia tuomaan siistin lopputuloksen
.

Hauskaa päivää kaikille, meillä satoi aamulla lumeksi tunnistettavaa valkoista hötöä – ihanaa!! 🙂

 

2 kommenttia “Uutta keittiössä

    1. Kiitos Jossu! ♥ Toivottavasti saan pian laajempia kuvia! Kummasti keittiön koko ilme muuttuu vain tuoleja vaihtamalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *