Rouheat kynttilänjalat

Pitkät kruununkynttilät ovat jotenkin niin juhlallisia! Niitä tulee poltettua harvemmin ”arkisin” ja helpommin liekki syttyykin tuikkuihin tai pöytäkynttilöihin. Käytän pitkiä kynttilöitä aina joulupöydässä sekä yleisesti juhlallisissa kahvi – tai illallispöydissä. Nyt kuitenkin käytyäni Clasulla ostamassa hiomapaperia tuolien entisöintiprojektiini, pari pitkille kynttilöille tarkoitettua jalkaa huuteli nimeäni hyllyltä.  Ne oli pakko napata mukaan.

IMG_7619.jpg

Rouhea ja betoninen matala jalka on  i h a n a !
Kaveriksi sille löytyi viereiseltä hyllyltä rustiikkinen ja musta, takorautaa muistuttava siro jalka. Ei ollut hinnalla pilattu, yhteensä seitsemisen euroa ja ne ovat kyllä melko kiva parivaljakko erilaisuutensa ja kokoeronsa vuoksi.

Meillä on viikonloppuna kaikkea kivaa tekemistä. Tänään töiden jälkeen jatkuu entisöintiprojekti, huomenna mennään tyttären kanssa kaupungille ja myöhemmin tavataan sukulaisia synttärijuhlissa. Pihaa pitäisi vähän haravoida ja kaipa niitä lyhtyjäkin voisi jo nostaa esille…

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Heidi / Checklist - -

4 kommenttia “Rouheat kynttilänjalat

  1. Hyvin sopivat erilaiset kynttilänjalkakaverukset yhteen. Suosikkini näistä on tuo betoninen matala jalka.<br />
    Mukavaa viikonloppua!

    1. Taidan olla samaa mieltä, tuo betoninen on kyllä tosi kiva! <br />
      Kiitos samoin, kivaa viikonloppua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *