UUDET PRINTIT ESILLE

Yksi parhaimmista ideoistani rempan yhteydessä oli laittaa seinälle tuo tuunattu rullakon välihylly ja valkoiseksi maalatut pyykkipojat. Kutsun tuota viritelmää ”vaihtuvaksi taidenäyttelykseni”. Siihen on helppo ripustaa vaikka mitä ja uusi ilme syntyy vähällä vaivalla.

IMG_7032.jpg

Tällä kertaa taidenäyttelyyni valikoitui hyväksi havaitusta Raamiin.fi -verkkokaupasta uudet printit.* Elämäntilanteeni on tällä hetkellä sellainen, että hakeudun mielelläni erilaisten voimalauseiden, positiivisien ajatuksien ja energiaa tuovien asioiden pariin.
Niinpä omimmalta tuntui nyt sana ”Ihme”.

Printti on kuin rytätty paperi, joka sisältää tuon sanakirjamaisen selityksen sanalle. Ihmeen pariksi valikoitui lausahdus, jonka mukaan ihminen tarvitsee elämässään kaksi sydäntä; toisen hellyyttä varten, toisen, joka on terästä. Myös tämän printin teksti kosketti minua henkilökohtaisesti.

IMG_7034.jpg

Raamiin.fi myy Imageroad tuotteita, pääasiassa julisteita ja kortteja, joita itse tilasin kotiini jo kesällä ensimmäisen kerran. Aidon Imageroadin tuotteen tunnistaa tuosta IR kirjaimilla varustetusta neliöstä printin alalaidassa.

Olen aina itse kovin kiinnostunut siitä, mistä erilaiset yritykset saavat alkunsa ja mistä tuotevalikoimat tai ideat tuotteisiin syntyy. Nämä Imageroadin tuotteet ovat saaneet alkunsa visuaalisen yrittäjän halusta luoda ympärille iloista ja kaunista katseltavaa. Kaikki tuotteet ideoidaan ja luodaan itse, ympäröivää maailmaa ja trendejä tarkkailemalla. Printtien painomateriaalina käytetään korkean laatuluokan puhtaanvalkoista designkartonkia ja sen huomaa kyllä heti, kun printin saa käteensä. Se todella on paksua ja korkealaatuista, ei mitään plöröä A4:sta.

Koska ihmeet ja sydämet tarvitsevat kaverikseen jotain kaunista ja eläväistä väriä, ruskan värjäämät villiviinin lehdet sopivat taidenäyttelyyn kuin nenä päähän.

PicMonkey%20Collage.jpg

Tuo ritilähän on sijoitettuna itsetehdyn tv-tason päälle seinälle. Tiileistä ja kalustelevyistä kasattu taso sekä metallinen ritilä tuovat kotiin kivaa industriaalia fiilistä.

IMG_7042.jpg

Olen käyttänyt printtejä kotini sisustuksessa jo muutaman vuoden joko itsetehtynä tai ostettuna. Niillä on helppo vaihtaa ilmettä ja tunnelmaa koko kotiin. Minä yleensä päädyn musta-valkoisiin printteihin,
kuten tälläkin kertaa.

Mikäli nämä printit sykähdyttivät sinua yhtä paljon kuin minua – kannattaa pysytellä kuulolla lähipäivinä…! 🙂

Ihmeellistä, sydämellistä ja värikästä päivää kaikille <3

*Printit saatu osana yhteistyötä Raamiin.fi kanssa.

2 kommenttia “UUDET PRINTIT ESILLE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *