DESIGN LETTERS ”H”

Mitä ihmettä tapahtui säälle?? Sunnuntaina oli t-paitakeli, tänään tuuli kävi luihin ja ytimiin ja pilasi niin nätin kampauksenikin! Nykistä ostamani Korsin anorakki ei paljoa lämmittänyt kipittäessäni töihin, pitääkö oikeasti kaivaa villakangastakki esiin, häh? Kostoksi kävin ostamassa uuden, superpaksun ja superlämpimän kaulaliinan Cubukselta. Kaulaliinavarastoni on jostain syystä melko onneton, mutta nyt kelpaa kääriytyä uuteen huiviin heti huomenna.

Kipaisin eräänä päivänä lounastunnilla Stockmannille, olinhan huomannut syyskuun kantis-lehdestä kiinnostavan alen…

IMG_6775.jpg

Nimittäin Arne Jacobsenin Design Letters -tuotteet. Matalareunainen kulho olisi ollut kiva valinta, mutta päädyin tylsästi omaa nimikirjaintani kantavaan mukiin. Tyttären mielestä omahyväinen valinta. Hmph. Harmillisesti mukien mustat puukannet olivat loppuneet, turkoosia tai oranssia
olisi sen sijaan vielä löytynyt.

Muki sopi hyvin olkkarin pöydälle epämääräiseen asetelmaani. Siinä on sekalainen seurakunta ulkolyhtyä, itsekyhättyä marmorilaattaa (vanhasta keittiön laatasta ja marmorikuvioisesta dc-fix kalvosta), mustaa linnusulkaa ja nuo söpöt, Henkkamaukan kettukuvioiset lasinaluset koottuna yhteen suloiseen sekamelskaan tyttäreni tekemälle puutarjottimelle. 

IMG_6773.jpg

Sopivan synkkää koleaan ja pimeään syksyyn? 🙂

Minäpä taidan kaivautua syvemmälle sohvannurkkaan, juoda mukin kuumaa teetä, tai jos ihan villiksi heittäydyn, kaakaota jo toisen kerran tänään!

H

Heidi / Checklist - -

10 kommenttia “DESIGN LETTERS ”H”

  1. Kiitos! ♥ Syksyssä parasta on lukuisat kynttilät ja lyhdyt sekä pimeät illat. 🙂

 1. Mä en tooodella tiedä mitä tapahtui ilmalle ja kylmyys tuli puskista. Varsinkin pyörällä ajaessa sen tuns!Hrrrrr…<br />
  <br />
  Kivoja kuvia ja DLetterit ovat niin kauniita &hearts;

  1. Eilinen oli kyllä melkoinen shokkihoito kesäisen viikonlopun jälkeen! Noh, kyllä tähän kylmyyteen taas äkkiä turtuu…! :)<br />
   <br />
   Kaikessa yksinkertaisuudessaan nuo mukit ovat kyllä tosi kivoja.

 2. Aivan loistava idea tuo marmorikalvo! Näyttää aivan aidolta. 🙂 <br />
  <br />
  Kyllä sitä oli jo ihan unohtanut miltä se kunnon kylmyys tuntuu! Hyvä ettei tukka lähde, kun niin kovin tuulee.

  1. Eikös vaan näytäkin?! 😉 Minäpä tein pienen säästön isossa remontissamme pinnoittamalla wc:n tason tuolla samaisella kalvolla. Kaikki vieraisilla käyneet ovat luulleet tasoa aidoksi marmoriksi! Tason näkee vaikka tästä postauksesta tarkemmin: <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2014/08/wc-n-uusi-look&quot; target="_blank">http://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2014/08/wc-n-uusi-look</a><br />
   <br />
   Meitä hellittiin niin ihanalla ja kuumalla kesällä, että kylmyys saattaa tuntua senkin takia normaalia hyisemmältä? Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että neljä vuodenaikaa on ainoastaan rikkaus! 🙂

 3. Mä oon monesti pidellyt käsissäni noita mukeja, mutta aina jättänyt ostamatta 🙂 Taitaa kuulua mulla siihen kategoriaan, että ihania on, mutta niitä näkee jo niin monessa blogissa, että vähän olen jo kyllästynyt :D<br />
  <br />
  Meillä on lunta maassa! Meinasi sydän pysähtyä, kun aamulla kömmin makuuhuonesta keittiöön ja katsoin ulos ikkunasta….

  1. No kieltämättä tuohon samaan &quot;näkyy joka blogissa, alkaa jo kyllästyttämään&quot; -kategoriaan menee itsellänikin jo aika monta tuotetta. Niihin lukeutuu mm. Stringin Pocket hylly ja Hayn tarjotinpöydät, niin kivoja kuin ne ovatkin. Nuo mukit ovat myös jo aika tuttu näky joka paikassa, mutta jotain kivaa niissä silti on 🙂 <br />
   <br />
   Ja mitä?! Lunta?! Voi iiks…! 🙂 Mä rakastan kyllä talvea ja odotan aina kieli pitkällä ensilunta, siinä on jotain niin ihanaa ja puhdasta ja tulee lapsuus mieleen, kun pulkkaa piti alkaa repimään varastosta, vaikka harmaa maa pilkotti vielä paikoin. ♥

 4. Minusta on ihanaa, että talvi kolkuttelee jo näin lähellä. Kummasti aamulla piristää kun ulkona on jo kovin viileää. Kaunis asetelma, tuo lyhty tuo ihanaa syksy-fiilistä!

  1. Voin kyllä melkein sanoa samaa. Talvi on ihana vuodenaika ja jouluhulluna odotan jo innolla myös vuoden suurinta juhlaa. &hearts; Tykkään käyttää lyhtyjä myös sisätiloissa, niissä on vähän enemmän fiilistä kuin pelkissä kynttilöissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *