MASKULIINISUUTTA

Huomioin mielelläni sisustuksessa vuodenajat ja täksi syksyksi mietin pitkään värejä. Olin jo klikannut ostoskoriini petrolinsinistä, sinapinkeltaista, tummaa purppuraa, mutta jokin esti menemästä verkkokaupan kassalle. Jätin asian hautumaan yön yli ja onneksi niin, sillä tajusin illan kuluessa, että ne eivät sittenkään olisi oikea valinta meidän kotiin.

Olen ihastunut hyvin tummiin sävyihin tällä hetkellä. Maskuliinisuus, nahka, (teko)turkis, vähän sellainen tummanpuhuva tuntuu kiehtovalta juuri nyt. Ripaus ruskeaa ja kuparia. Eri struktuureja kuten neulosta ja huopaa. Sellaisia lämpimiä ja kutsuvia materiaaleja.

IMG_6695.jpg

Kodin sisustuksen pohja saatiin kesän remontin yhteydessä sellaiseksi, jota on helppo muuttaa tekstiileillä suuntaan tai toiseen. Valkoinen ja harmaa, kodin perusvärit lattiassa ja seinillä toimii hyvänä pohjana mille tahansa väripaletille ja niihin on helppo yhdistää juurikin vaikka vuodenaikojen mukaan uutta ilmettä ja haluttua tunnelmaa.

IMG_6683.jpg

Olohuoneeseen valikoitui tällä kertaa harmaata eri tummuusasteissa, vähän tuollaista lumberjack-ruutua ripauksella valkoista, beigeää turkista ja ruskeaa kanvaasia. Erilaiset jakardi-kudotut kankaat ovat olleet paljon esillä ja niinpä sitä eksyi meillekin musta-valkoisena.

Syksyllä ja talvella voi helposti olla vähän runsaampi määrä tyynyjä ja huopia käden ulottuvilla, varsinkin tällaisellä vilukissalla kuin minä!

IMG_6655.jpg

Olohuoneessa on rauhallinen ja pesämäinen tunnelma tällä hetkellä. Tummanpuhuvaa, mutta lämminhenkistä. Talveksi raikastan olkkarin valkoiseksi, mutta nyt syksy mennään tällä melko miehisellä värityksellä. Luulisi tuon kakslahkeisenkin viihtyvän, vai mitä? 🙂

Mukavaa iltaa kaikille!

 

PS; Muistattehan, että Checklist blogia voi seurata nyt myös Facebookin kautta! Ei kun tykkäämään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *