KUPARIA

IMG_6623.jpg

Kupari kasvoi minuun pikkuhiljaa, iski minuun vasta jälkijunassa. Nyt kun muut ovat jo siirtymässä messinkiin, minä löydän kuparin. Se sopii syksyyn kauniisti tuon mausteisen sävynsä takia. Kun siihen yhdistää kynttilänvalon, on se melkoisen lyömätön parivaljakko.

IMG_6627.jpg

IMG_6624.jpg

Tähän asetelmaan käytin vanhemmiltani valmistujaislahjaksi saatua kristallista pallovaasia sekä kuparisia yksityiskohtia. Kellon löysin pilkkahintaan Tigerista ja tuikkulyhty on HM:ltä. Lisäsin maljakkoon vielä pari käppyräistä pähkinäpuun oksaa ja ruskeansävyiset linnunsulat tuomaan lisää eläväisyyttä. Printit vanhat tutut Raamiin.fi -sivustolta.

IMG_6629.jpg

IMG_6635.jpg

Tämä ihana vanha liinavaatekappi on varmasti kuvatuin huonekalumme. Katson sitä jokainen päivä ja mietin mitä kaikkea se on mahtanut nähdä, minkälaisissa kodeissa se on asunut ja mitä aarteita se on kätkenyt sisäänsä. Kaappi on kodissamme vähän kuin kunniavieras. Sen päälle on ihana rakentaa erilaisia asetelmia. Kaappi nököttää olohuoneemme nurkassa, asetelmat sen päällä pääsevät hyvin oikeuksiinsa.

IMG_6631.jpg

Olkkariin on ylipäätään haettu vähän syksyisempää ilmettä sisustukseen, niistä postailen lähipäivinä lisää.

Tänään vietimme päivän Kattilahallin kirppiksellä tavaroita myyden. Hieman enemmän olisi toivonut kävijöitä, alkuryysiksen jälkeen ihmisten tulo vähän hiljeni. Tuo Kattilahallin kirppis on melko uusi, ehkä sinne ei vielä ole löytänyt kaikki kirppisten ystävät.

Loppuilta sujuukin sohvalla Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa tuijottaen. Mielenkiinnolla odottelen minkälaisia tanssijoita tänä vuonna kisassa on…!

Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

Heidi / Checklist - -

12 kommenttia “KUPARIA

 1. Hih, tääl kans NYT vasta innostuttu kuparista ;)).<br />
  <br />
  Oli kiva nähdä tänään.

  1. Joo, olin ihan varma, ettei kuparia tule meille, mutta tulipa sittenkin 🙂 Messinkiä on nyt alkanut näkemään, mutta sen kohdalla luulen pysyväni aika tiukkana, se ei tosiaankaan ole mieleeni…<br />
   <br />
   No niin oli!! Vitsi, kun oot niin aurinkoinen tyyppi! &hearts;

 2. Voi että tykkään tuosta viimeisestä kuvasta! Ihana asetelma kaapin päällä &hearts;

  1. Kiitti! ♥ Siitä tuli kyllä ihan kelpo, kun tavaroita hetken veivasi.:) Aina ei heti löydä mieleistä.

 3. Kupari innostaa minuakin, vaikka en ole vielä(kään) hankkinut ensimmäistäkään kuparista sisustusesinettä : ). Mutta ehkä näin syksyksi voisi jotain pientä hankkiakin, sillä sävynä se on syksyinen, kuten itsekin sanoit. <br />
  <br />
  Niin kaunis asetelma &hearts;.

  1. Tykkään tuosta HM:n tuikkukiposta, kun siinä on lisäksi sellainen pieni itämainen vivahde. Syksyyn jotenkin sopii sellaiset tummat ja mausteiset sävyt. Talveksi yleensä raikastan koko kodin valkoisella.

 4. Kupari ei ole mun juttu ollenkaan mutta muilla se kyllä näyttää kivalta.. Pitäiskö ehkä kokeilla jos vaikka tottuisi siihen – syksylle jotakin uutta

  1. Ei se ole ollut meikäläisenkään juttu ennen, mutta nyt se tuntui kivalta ja kokeilun arvoiselta 🙂

 5. Tänään meinasin meillekin kotiuttaa tuon kellon,mutta sinne se vielä ainakin jäi 😉

  1. No, itseasiassa minäkään en sitä ensi näkemällä ostanut. Jäin miettimään pariksi päiväksi. 🙂 Tykkään tuon kellon sekuntiviisarista. Se ei etene &quot;sekunti kerrallaan&quot; töksähtäen, vaan se liukuu koko ajan tasaisesti liikkuen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *