TOISEN ILO – OMA ILO

Ilo on yksi niistä asioista, joka on parhaimmillaan, kun sen jakaa jonkun kanssa. Parasta on kuitenkin, jos voi tuottaa iloa jollekin toiselle, joka sen ansaitsee. Se vasta tuntuukin hyvältä.

Äitini täytti hiljattain vuosia ja olimme vähän juonineet hänen selkänsä takana isäni kanssa. Senhän me tiedämme, että aina ei elämä ole ruusuilla tanssimista ja halusin tehdä äidille jotain kivaa ja erilaista. Piristää äitiäni, antaa hänelle hetken ihan omaa aikaa, mahdollisuuden rentoutua ja nauttia jostain pienestä ylellisyydestä. Pyysin äidin kaupunkiin keskellä päivää ja vein hänet yllätyksenä Helsinki Day Spa:han nauttimaan hoidosta. Yllätys onnistui täydellisesti! 

Capture.jpg

Reilu tunnin vartalohoidosta, jossa oli hierottu, kuorittu ja rasvattu ja saatu myös vähän henkistä terapiaa samalla, palasi rentoutunut, virkistynyt, onnellinen äiti, joka nautti elämästään Day Span upeassa loungessa divaanilla köllötellen kylpylän tarjoama skumppalasi kädessä. Hoito oli vienyt hartioista pois kireyden, mielestä pois pahimmat paineet ja rentouttanut koko ihmisen päästä varpaisiin.

Helsinki Day Spa on upea paikka niin arkkitehtuuriltaan, sisustukseltaan kuin tunnelmaltaankin. Olen itse käynyt myös kerran hoidossa tuolla ja asiakaspalvelu on myös ihan huippuluokkaa. Helsinki Day Spa on todella pala ylellistä taivasta keskellä kaupunkia. Sisustuspuolella huomioni kiinnitti upea, katossa roikkunut Ingo Maurerin Zettelz  -valaisin, jossa on rakkauskirjeita eri kielillä. Sopii kuin nenä päähän tuonne harmoniseen tilaan.

hds.jpg

Kylpylän jälkeen vein äidin vielä lounaalle hyvään ravintolaan ja lähetin sen jälkeen kotiin iloisen, silminnähden piristyneen äidin itse jatkaessani takaisin töihin. Samalla sain itselleni niin hyvän mielen myös. Jaettu ilo on tosiaan paras ilo.

Viikko on ollut aika rankka ja siihen on mahtunut paljon huolta, joskin lopuksi myös huojennusta. Olen melko väsynyt, tuntuu, että paineita kerääntyy nyt joka suunnasta. Viikonloppu, tekemättömyys, oleilu ja rentoilu tulee nyt tarpeeseen. Meidän perhe liimaantuu tänä iltana klo 20 telkkarin ääreen katsomaan uutta Vain Elämää kautta. Ajattelin tehdä jotain hyvää herkkuruokaa, ostaa vähän namia myös ja ehkä nauttia lasin valkoviiniä.

Nautinnollista perjantaita kaikille!

PS: Illalla luvassa vielä ihanan lyhtyarvonnan voittajan julkistaminen – pysykäähän kuulolla siis!

4 kommenttia “TOISEN ILO – OMA ILO

 1. Voi kyllä, jaettu ilo on paras ilo. <br />
  <br />
  Ihanan yllätyksen annoitte äidillesi ja voi miten kerrassaan rauhallisen ja yleellisen näköinen spa. 🙂

  1. Tykkään kovasti muiden ihmisten ilahduttamisesta. Siitä saa vielä enemmän kuin omasta ilosta. Tuollaisia yllätyksiä on kyllä tosi kiva järjestää ja tuo spa on kertakaikkisen ihana paikka! Siellä jos jossain pääsee vähän karkuun maallisia huolia :)<br />
   <br />
   Hyvää viikonloppua! 🙂

  1. Kiitos samoin! &hearts; Aamu alkoi pitkään nukkumalla, kuntosalilla ja sitten tukevalla aamiaisella. Aurinko paistaa ja fiilis on hyvä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *