HYSTERIAA!

Yksi parhaimmista ja mielenkiintoisimmista uusista tuttavuuksista oli Habitare-messuilla ehdottomasti Nordic Hysteria ja Tapio Anttilan suunnittelemat tuotteet. Toivottavasti mahdollisimman moni kävi tutustumassa tähän näytteilleasettajaan ja upeaan muotoiluun, jota itse ihailen kovasti. 

IMG_6327.jpg

Pääsimme parin blogisiskon kanssa tutustumaan Tapio Anttilan suunnittelemiin tuotteisiin hänen itsensä johdolla. Oli kiva vaihtaa ajatuksia uusista tuotteista, niiden taustasta ja muotoilusta.  
Itselle Anttila on tuttu mm. Tip-valaisimesta.

IMG_6339.jpg

Upea ”Kieppi” oli kyllä näky. Valaisimessa miellytti selkeä ja kaunis muoto, portaaton hipaisukytkin valon määrän säätämiseen sekä johdon näkymättömyys. Kieppi on valmistettu koivusta ja henkii kansainvälistä skandinaavista muotoilua. Tästä tulee ihan varmasti hitti!

IMG_6329.jpg

Seuraavaksi katseen kiinnitti  siro kattovalaisin. Tämä tarvitsisi mielestäni ehdottomasti tilan, jossa valaisimen voisi laskea alas pöydän päälle, sen ei mielestäni tulisi killua katon rajassa. Siellä se ei pääsisi oikeuksiinsa.

IMG_6331.jpg

IMG_6334.jpg

Myös ”Riite” valaisin sai huomioni. Kaikki yksinkertainen muoto tuntuu niin omalta ja varsinkin tuo valkoinen versio, joka tuo mieleen röpelöisen jään. Tässäkin valaisimessa hipaisukytkin.

IMG_6333.jpg

Ja jos arkinen tavara voi olla kaunis ja ajatuksella muotoiltu, sen täytyy olla vaateripustin nimeltään ”Siipi”. Se on valmistettu koivusta, kuten Kieppikin. Tuota yhdestä kappaleesta valmistettua ripustinta ei voi kuin ihailla.

IMG_6478.jpg

IMG_6476.jpg

IMG_6475.jpg

Minulla on tapana ripustaa päivän asu illalla valmiiksi seuraavaa aamua varten. Arvaatte varmaan mihin se asu jatkossa ripustetaan…

B

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *