OSTOLAKKO VKO 3

Ostolakkoa on nyt 3 viikkoa takana. Hyvin pyyhkii edelleen ja olen selkeästi huomannut positiivisen vaikutuksen tililläni – raha säilyy siellä pidempään kuin normaalisti 🙂 Siitä tulee aika kiva olo. Tällä viikolla muistin olevani ostolakossa, enkä tuhlannut viittä(kään) euroa unohduksen takia.

IMG_4571.jpg

Kolmannella viikolla rahaa kului normaaleihin ruokaostoksiin. Ylimääräiseksi menoksi voinee luokitella Cheekin keikalla nautitut muutamat siiderit. Kieltämättä oli aika juhla-fiilis päällä, mutta vaikka muu tyttöporukka jatkoi keikan jälkeen istumaan iltaa, tämä viikon työmäärästä väsynyt likka paineli kiltisti kotiin. En edes muista kun nukahdin saatuani pään tyynyyn, se kävi nimittäin aika nopeasti! Perjantait ovat aina vähän ”huonoja” iltoja lähteä ulos, jotenkin se viikon duuni ja liian lyhyiden yöunien aiheuttama univelka aina painaa perjantaina ja ihmeemmin ei jaksa enää riekkua.

Kymmenen euron ylimääräiseksi menoksi ilmoitettakoon myös ripsiväri. Pöh. Se meni ja loppui vaikka kuinka yritin vitkutella sen kanssa. Ei se olisi mitenkään riittänyt lakon loppuun asti, ripsaria kun sudin silmiin joka aamu. Onneksi kuitenkin lempparimerkkini Lumenen ripsari oli Anttilassa plussa-kortilla alennuksessa, joten sen sai hieman edullisemmin kuin normaalisti.

IMG_4546.jpg

Voinee siis sanoa, että kolmaskin viikko lakon osalta sujui hyvin. Ei tarvitse edes kovin paljon yrittää tsempata. Kuten jo aiemmin totesin, tililtä vähän hitaammin katoavat eurot lämmittää tätä nykyä mieltä sen verran, että niistä on alkanut ihan tosissaan pitämään kiinni. Mies yllättäen ehdotti, että enkö voisi viettää ostolakkoa myös syyskun ajan 🙂 Kuitenkin makkari jäi remontin jälkeen vähän kesken tekstiilien puolesta, joten kovasti odottelen, että sen saisi vielä kuntoon lakon jälkeen. Siihen en kuitenkaan ole varannut kovin suurta budjettia, joten pienillä muutoksilla mennään. Onhan noita muita sisustushaaveita myös alkanut tulemaan lujaa lähenevän syksyn myötä ja kieltämättä ajatukset ovat harhailleet jo vähän pidemmällekin vuoden loppua kohden…

Tämän postauksen kuvissa esiintyy iki-ihanat karvaiset perheenjäsenemme 🙂 Neiti-hauva ensimmäisessa kuvassa tykkää kamerasta ja keikistelee oikein mielellään. Herra-hauva tässä alemmassa kuvassa on taas melko myrtsi kameran suhteen, sietää ehkä yhden tai kaksi kuvaa, kunnes alkaa kovaan ääneen valittamaan ja häipyy paikalta, vähintään kääntää takaliston kuvaan naaman sijasta 🙂

Mites teillä, onko jäänyt euroja säästöön?

Mukavaa viikonalkua sateista huolimatta!

Blondi

2 kommenttia “OSTOLAKKO VKO 3

  1. Tämä viikko on minullakin mennyt ilman turhia ostoksia. Tosin auton remppaamiseen meni 165 €. Parissa nettikaupassa olen käynyt "ikkunaostoksilla" mutta sain pidettyä itseni ruodussa enkä tehnyt tilausta 🙂

    1. Mahtavaa, sitten ollaankin molemmat tsempattu! 🙂 Ja nuo yllättävät menot aina harmittaa eniten, just jotkut autonkorjaukset tai hammaslääkärilaskut sun muut, joihin ei oikein osaa varautua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *