OSTOLAKKO VKO 2

Toinen viikko ostolakkoa nyt takana ja parista kiusauksestakin selvitty! 🙂 Olisi kovasti tehnyt mieli alkaa laittamaan makkaria kuntoon suunnitelmani mukaisesti, mutta yleensä kun päätän jotain, niin sen myös teen. Jostain on kasvanut sellainen tapa, että itsensä petkuttaminen on sitä pahinta sorttia. Ensin lupaa itselleen jotain ja sitten kun sen lupauksen pettää, tulee sellainen olo, että näinkö heikko olen? 🙂

IMG_5571.jpg

IMG_5566.jpg

Lähdimme viikonlopuksi ystävän mökille ja tottahan ruokakaupan lisäksi kävimme myös juomakaupassa. Lasketaanko viinipullo ja saunasiiderit sitten lakkorikkureiksi, en tiedä, mutta niitä sinne tuli ostettua. Ehkäpä nuo juomaostokset vielä menee normaaliostojen piiriin, ei niitä ihan voi sohvatyynyiksikään rinnastaa? 🙂

Kävimme mökillä ollessamme ”kylillä” markkinoilla ja vihannesostojen lisäksi menin ja ostin nipun ihania liloja kukkia. Voitteko ymmärtää, että seteliä naiselle ojentaessani, en edes muistanut, että olen ostolakossa, eikä sitä kukkakimppua sovi ostaa! Muistin vasta kojulta poistuessani, että hitto, tämä olisi pitänyt jättää ostamatta! Ehkä olin niin fiiliksissä maalaistunnelmasta, että lakko ei muistunut mieleen 🙂

IMG_5584.jpg

Muita viime viikon ostoksia oli tyttären huoneeseen postimyynnistä tilattu päiväpeitto. Tätä en alunperinkään lakon alle ulottanut, sillä se tulee tyttären remontoituun huoneeseen, ei minun käyttööni. Tilaukseen tosin livahti kympin(!) pussarisetti, joten se oli kyllä täysin ekstra-ostos. Kaiken kaikkiaan lakko piti muilta, paitsi 15 euron ostojen osalta, rahaa kului viime viikolla vain ruokaostoksiin sekä laskuihin. Aika hyvä, sanoisin minä!

IMG_5577.jpg

IMG_5578.jpg

Kuvituskuvina ne kielletyt lilat kukat sekä kaurapellon antia. Ai, että nuo sitten näyttävät ihanilta!

Osto-aiheeseen sopien esittelen teille pian olkkaristamme puuttuneen kalusteen, joka vihdoin monen viikon odotuksen jälkeen on saapunut kotiin! Tämä kaluste tosin ostettiin/maksettiin jo heinäkuussa, joten se ei tähän lakkoon kuulu.

Blondi

2 kommenttia “OSTOLAKKO VKO 2

  1. Minulla on myös tullut lipsahduksia ostolakon aikana. Kauppareissulla pistäydyin kahvilassa. Kun olin pöydässä mussuttamassa donitsiani muistin ostolakkoni 🙂 Lapsi palasi päiväkotiin ja jouduin hankkimaan sisätossut ja ulkoiluhousut. En voinut oikein venyttää näitä hankintoja syyskuulle.

    1. No, onneksi meillä kummallakaan ei tullut suuria ylilyöntejä ja hassua, että kumpikin kärsi pienestä muistinmenetyksestä…! 🙂 Eipä noita sisätossuja sun muita voi ostamatta jättää. Päiväpeiton olin luvannut tyttären rempattuun huoneeseen jo ennen lakon alkua, kunhan mieleinen löytyisi, joten sitä en tähän laskenutkaan mukaan. Sen sijaan ne pussarit olivat ekstraa ja koska olivat niin halvat, tilasin ne päiväpeiton yhteyteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *