UUSI VALAISIN OLKKARIIN

Tänään se saapui kotiin – uusi lattiavalaisin sohvan nurkkaan!

                      IMG_5233.jpg

Ah, se on täydellinen! Se on melkein kuin Jieldén Zig Zag tai Loft, ei ihan, mutta riittävästi! Ihan sitä tuhatlappusta ei kuitenkaan ole sijoittaa yhteen valaisimeen, ellen yhtäkkiä voita lotossa, mutta tämä Ellokselta ostamani sijainen toimittaa virkaansa täydellisesti!

IMG_5234.jpg

jalkavalaisin.jpg

Kotiin tuli valaisimen myötä ripaus industriaalihenkeä, josta olen vain ja ainoastaan erittäin mielissäni! Valaisin näyttää livenä huomattavasti paljon paremmalta kuin Elloksen sivuilla, kuvat siellä ei tee oikeutta tälle kaunottarelle. Materialistinen puoli sydämestäni sykkii tuolle valaisimelleni tosi kovaa…!

Iskeekö valaisin teille yhtä lujaa kuin tähän tyttöön?! 🙂

Blondi

6 kommenttia “UUSI VALAISIN OLKKARIIN

    1. Eikös vain olekin? 🙂 Tuskin tuon valaisimen myötä unelma Jieldéstä kuolee täälläkään, mutta aika hyvä korvike tuosta tuli! 🙂

    1. Kanssasisaria siis löytyy! 🙂 Valaisin on kyllä ihan huippukiva!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *