PIKAVILAUTUS

Varsinainen remontti on nyt ohitse ja koti alkaa näyttää joltain muultakin, kuin työmaalta pitkästä aikaa. Uusi sohva kannettiin tänään ovesta sisään (vihdoin!!) ja nyt voin vihdoin alkaa miettimään tarkempaa kalustejärjestystä ja sisustuspuolta muutenkin!

Koti on vielä ihan kesken, mutta tässä pieniä vilautuksia tulevasta! 🙂 Rrrrrrakastan uutta sohvaamme! Se on kevyt ja ilmava jalkojensa vuoksi, siinä on kiva muotoilu ja se on aavistuksen retro. Niin, ja se on harmaa. <3

 IMG_4907.jpg

  IMG_4911.jpg

 Kuvia ei ole käsitelty musta-valkoisiksi, ilmeisesti meillä on nyt aika harmaa-valko-mustaa…:) 

  IMG_4901.jpg

IMG_4905.jpg 

Valaisimet puuttuu, matto puuttuu, tv-taso puuttuu, takka puuttuu…. puuttuu -lista on aika pitkä, mutta pikkuhiljaa! 🙂 Ja ei, kaikkia ei osteta uutena, osalla puuttumista tarkoitin, että en ole saanut niitä vielä esille varastointipaikastaan, osa taas pitää vielä tehdä itse.

Pääasia, että nyt on lattia, jalkalistat ja maalaustyöt tehty. WC:ssä tehdään viimeisiä viilauksia, se valmistunee huomenna, joten senkin esittely on vielä tulossa tällä viikolla.

Miltäs pieni pala olkkariamme näyttää?? 🙂

Blondi

16 kommenttia “PIKAVILAUTUS

 1. Hyvältä näyttää. Jään odottelemaan lisää kuvia. Muotokieli näyttää pitkälti samalta kuin etsimässäni nojatuolissa.

  1. Lisäkuvia tulossa heti, kun loppuosa kodista on muuta kuin sekamelskaa! 🙂 Siivosin tasan tuon nurkkauksen, jotta pystyin ottamaan edes nuo kuvat 🙂 Täällä on vielä aikamoinen kasa työkaluja, erinäisiä tavaroita ja ylimääräisiä, poislähteviä huonekaluja seilaamassa pitkin lattioita!

 2. Kauniilta näyttää, vilautuskuvan perusteella sohva on ihana! Jään innolla odottamaan lisätietoja siitä ja olohuoneesta muutenkin! 🙂

  1. Kiitos. Rakastuin tuohon sohvaan välittömästi sen nähtyäni! Se on kyllä tosi ihana meidänkin mielestä! 🙂 Lisäkuvia -ja tietoja tulossa heti, kunhan koti on kunnossa. Lähdemme huomenna mökille hakemaan koiria kotiin, joten kuvia tulee vasta viikon lopulla, kunhan palaamme kotiin.

 3. Oikein näyttää kivalta! Sohvan tietoja minäkin odottelen…. Varmasti iso urakka tuntuu ihon alla mutta kaunis lopputulos on hyvä palkkio siitä.

  1. Kiitti Mallu! Palaan sohvan tietoihin ja kuviin heti, kun muut kodissa seilaavat tavarat löytävät paikkansa ja me olemme palanneet mökiltä kotiin loppuviikolla! Urakka on ollut melkoinen ja pitkiä päiviä on painettu menemään! Mutta kuten sanoit, kyllä tuntuu mukavalta nähdä lopputulos!

 4. Näyttää todella hyvältä! &hearts; Ihana olkkari muotoutumassa teille. 🙂

  1. Kiitos Jenni! &hearts; Muotoutumassa se tosiaankin vielä on – vasta äsken päätimme miten kalusteet asettuvat olkkariin, joten nyt vasta alkaa se veivaus ja sisustaminen 🙂

 5. Vilautuksen perusteella sanon sohvasta: WOW! Mageet jalat ja kiva muotoilu käsinojassa. 🙂

  1. On se kyllä aika Wow! 🙂 Tykätään tosi paljon tuosta sohvasta itsekin! Heti, kun kämppä on siistimpi ja saadaan jotain tauluja seinille jne, niin lisää kuvia on ehdottomasti tulossa! 🙂 PS: Olipa kiva treffata eilen!! 🙂

 6. Sohva näyttää hyvältä, kaunis muotoilu. Lattiassa ihana sävy 🙂 Laitoin vasta yhteen remonttikohteeseen laminaattia, sävynä valkoinen tammi. Näyttää aika samansävyiseltä kuin teidän lattia 🙂

  1. Hyvä ja ei niin tavanomainen muotoilu oli sohvassa ihan ykköskriteerejä, onneksi sellainen unelmia vastaava löytyi! 🙂 Tämä meidän laminaatin sävy on &quot;Arctic&quot;, eli on tosi kylmän valkoisen sävyinen. Oksakuvio näkyy tosi selvästi, samoin puunsyyt. Hyvän valinnan olet tehnyt, jos samalta näyttää! 😉

 7. Aivan mielettömän kauniitlta. Innnolla odotan lisää kuvia 🙂

  1. Kiitti S, lisäkuvia joutunette hiukan odottamaan mökkireissun takia. On haettava karvakorvat kotiin tässä välissä, sitten voi alkaa laittamaan taas kotia. Sohvan tulo viivästyi usealla päivällä ja näin ollen viivästyi luonnollisesti myös sisustaminenkin – sohva kun on aika iso ja oleellinen juttu olkkarissa! 😉 Viikonloppuna yritän saada taas sisustuspuolta kuntoon, kunhan olemme palanneet kotiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *