UUSI YRITYS

Eilinen lattiakriisi on taakse jäänyttä elämää, vaikka helpolla se ei tullut! Viallinen laminaatti saatiin palautettua (ja rahat takaisin) ongelmitta, mutta sitten alkoi uuden etsintä. Samasta kaupasta ei mieleistä löytynyt ja sen jälkeen käytiin sitten neljä eri rautakauppaa läpi ja viimeisen kohdalla, kun edellisistä ei ollut löytynyt mitään lattialle laitettavaa, ristin kädet jo kyynerpäitä myöten ristiin ja toivoin, että viimeinen tuottaisi tulosta. Pienen pyörimisen jälkeen lattia löytyi, kuin löytyikin!:)

Vähän enemmänhän se luonnollisesti maksoi, kuin edellinen, mutta olin jo melko epätoivoinen, joten olin valmis sijoittamaan lattiaan sen summan. Remppa-avuksi saapunut ystäväpariskunta totesi viisaasti, että ekan täytyi epäonnistua, jotta lopputulokseksi tulisi vielä parempi!

Olemme siis edenneet ongelmista melkeinpä loppuun saakka!

remppa%201.jpg

Lattiaksi valikoitui viimein vielä valkoisempi, kuin edellinen vialliseksi osoittautunut laminaatti. Nyt lattia on puhtaan valkoinen ja sävyltään hieman kylmä, siniseen taittava valkoinen. Laminaateissa näkyy myös selvempi oksakuvio, kuin edellisissä ja jota pääsääntöisesti hieman karsastin. Huomasin kuitenkin kaupoissa pyöriessäni, että ronkeliksi oli hieman vaikea enää ryhtyä. Mitä enemmän lattiaa saatiin asennettua, sitä paremmalta kuviokin alkoi tuntumaan, joten olen jo sinut niiden oksakuvioiden kanssa:)

Olohuone on viimeistä silausta vaille valmis! Emme kehdanneet enää laulattaa sahaa takapihalla kellon ollessa jo paljon, joten viimeiset sahattavat pätkät jäivät aamuun. Keittiössä oikeastaan sama juttu, eli viimeisiä viedään sielläkin. Huomenna alamme laittamaan isompia huonekaluja paikalleen. Sohva on tilattu, sitä odotan saapuvaksi viimeistään perjantaina. Siitä en ole kerennyt vielä mitään postaamaankaan, päivät ovat viime perjantaista lähtien vain lentäneet ohitse ja ensimmäistä kertaa istun yleensä alas puolen yön aikaan.

lattia%202.jpg

Vauhdissa räpsityt valokuvat ovat valottuneet vähän niin sun näin, mutta kameran säädöt ovat olleet kyllä viimeinen asia mielessä tällä kertaa… 🙂

Lattian jälkeen ohjelmassa on jalkalistojen laitto ja sitten hommat siirtyykin wc-tilaan. Nämä kaksi päivää ovat olleet tosi pitkiä ja rankkoja, seuraavat kaksi varmaan vielä jatkuu samaa rataa, sitten hommat on tehty ja vuorossa on lempiosuuteni, eli somistusvaihe 🙂

Blondi

4 kommenttia “UUSI YRITYS

    1. Sanos muuta! 🙂 Kyllä tuli helpottunut olo, kun mieluinen löytyi, eikä tarvinnut vain tyytyä johonkin!

  1. Varmasti tulee hieno! Rakastan meidän valkoista lattiaa ja sen myötä suosittelen sitä aina kaikille! 😉

    1. Valkoinen lattia on kyllä upea! Se on ollut haaveiss tosi kauan, joten aika iloinen olen, kun sellaisen nyt saan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *