VASTAVALMISTUNUT!

Torstaina oli yksi elämäni jännittävimmistä päivistä, kun menin viimeiseen arviointitilaisuuteen ja kolmikantakeskusteluun portfoliota esittelemään. Tilaisuus oli aluksi jotenkin niin virallisen tuntuinen ja niinhän sen tietysti kuuluukin. Sain heti keskustelun päätteeksi kuulla, että työnäytekansioni meni läpi ja valmistumistani tutkintolautakunnalle suositeltaisiin. 🙂

Perjantai taas oli yhtä juhlaa! Päättötilaisuus koululla alkoi klo 14 ja sinne saapui joukko hyväntuulisia ja helpottuneita luokkakavereita hymy huulilla. Pöytä oli katettu koreasti kakuilla, juustoilla ja kuplivalla juomalla. Todistustenjako tuntui kuin palkinnolta! Oli mahtavaa kuulla oma nimi ja saada käteen ojennettu todistus ruusun kera ja sitten istahtaa pöytään nostamaan malja yhteisen saavutuksen kunniaksi!

todistus.jpg

skumpat.jpg

Pahoittelut kännykkäkuvista, tuohon illanviettoon en järkkäriä ruvennut roudaamaan mukana. Ilta ei suinkaan päättynyt koululle, vaan suuntasimme kaupunkiin ja löysimme itsemme pian karaokebaarista drinkit kädessä. Pitihän se yksi biisikin siellä laulaa lurauttaa…! 🙂 Kävimme myöhemmin syömässä Italialaisessa ravintolassa ja lähdimme vielä drinksuille toiseen baariin. Päätimme juhlistaa tilannetta uudestaan elokuussa, kun tutkintotodistukset jaetaan koululla. Sitten se koulu on myös virallisesti ohitse.

Olo on kyllä ihan mahtava! Nyt se 1,5 vuoden rutistus on ohitse ja tutkinto on suoritettu. On aika rentoutua ja lakata hermoilemasta tekemättömiä tehtäviä, tenttiin lukua tai portfolion riittävyyttä. On aika pakata kynät penaaliin ja alkaa odottamaan muutaman viikon päästä koittavaa kesälomaa töistä. Olo on ihan super onnellinen juuri nyt! 🙂

B

10 kommenttia “VASTAVALMISTUNUT!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *