KESÄPÄIVÄN ASU

Lindex lukeutuu nykyään suosikki vaatekauppoihini! Sieltä löytyy minulle usein kivoja vaatteita ja sieltä ostan lähes kaikki alusvaatteeni sekä sukkani/sukkahousuni. Lindex on vuosien saatossa nostanut profiiliaan ihan huimasti! Eikä vähintään julkkis-kamppistensa vuoksi. Muistan Lindexin olleen ennen muinoin vähän sellainen ”tanttojen” ostospaikka, jos sallitaan tällainen ilmaisu:) Nykyään Lindex on erittäin trendikäs vaateliikeketju.

                          mini%201.jpg

Ihastuttava raitapaita ja söpö valkoinen farkkuhame ovat ihan upouusia hankintojani vaaterintamalla. Ne olivatkin tulleet myyntiin juuri äsken. Paita sopii farkkujen kanssa tai juurikin vaikka hameen pariksi. Hameen kanssa taas voi käyttää ihan mitä yläosaa tahansa! Erittäin tervetullut täydennys garderoobiini kesävaatepuolelle!

                            mini%202.jpg

Hame ja t-paita molemmat Lindexin pirteää Holly & Whyte -mallistoa. Söpöt kangasballerinat, jotka todennäköisesti kestää vain tämän kesän puhtaana, ovat Dinskosta huikeaan 12,90 hintaan. Kesällä voi pukeutua töissäkin rennommin, tämä asu käy hellepäivänä sielläkin.

Ai että kesävaatteita on sitten ihana käyttää – vilpoisia, ohuita, lyhyitä! 🙂 Ja Forecan 10 vuorokauden ennustetta kun katsoo, niin hellevaatteille on käyttöä ainakin ensi viikolle asti! Jee!

     s%C3%A4%C3%A4.jpg

Aurinkoista päivää!

Blondi

 

Heidi / Checklist - -

4 kommenttia “KESÄPÄIVÄN ASU

  1. Toivottavasti olisi hyvät ilmat viikonloppuna!!! Mä sain eilen H&Mn paketin ja siellä mm. parit boyfriend farkut…saas nähdä miten käy 😉 ?

    1. Toivotaan näin, olisi tarkoitus olla vähän ulkona brunsseilemassa jne. viikonloppuna!<br />
      No laitappa sitten jotain kuvasaldoa jos oli hyvät! 🙂

    1. Kiitti! Raidat iskee nyt ihan tosissaan tähän mimmiin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *