PORTIN PIELESSÄ

Tervetuloa meille.

                      IMG_4587.jpg

Takapihan porttia ei juurikaan käytetä, kukkivat pensaat portin takana ovat kasvaneet valtaviksi ja väylä takaportille on kaventunut hurjasti. Pensaat tuovat mukavasti näkösuojaa, joten niitä en edes halua leikata. Villiviini puolestaan luo kivan kaaren portin ylle. Se muuraisi loputkin portin reiästä umpeen, jos ei sitä hieman ohjailisi kasvamaan muualle.

IMG_4586.jpg

Voi että, miten kaunis valkoinen kukkameri pensaisiin tulee! Kukat ovat alkaneet jo hiljalleen putoilla, näyttää siltä kuin maahan olisi satanut lunta.

Tuommoinen perinteinen white picket fences kaipaa jotain romanttista kaveriksi. Kolmivärinen japaninkello  käy siihen tehtävään oikein hyvin. Viime kesänä samanlainen amppeli viihtyi tuossa niin hyvin, että kasvoi ihan hurjan kokoiseksi! Kukat vaan rehotti!

IMG_4592.jpg

Nurmikon paikkaus näyttää sekin onnistuvan aika hyvin. Ohutta rairuohon näköistä tuoretta vihreää pukkaa vanhan sekaan ja jonkun ajan kuluttua voimme poistaa naruviritykset ja antaa hauvojenkin nauttia kesäpäivinä ruohikon viileydestä.

Terassi suorastaan huutaa öljykerrosta, mutta talojen maalausprojekti pitää ensin saada pois alta. Muutamia kukkia piha vielä kaipaa, mutta muutoin alkaa olla piha ja terassi valmiina kesään. Hopeaköynnöstä kaipailen toiselle sivuaidalle, kenties sitä ja jotain muuta pinkkiä ja valkoista kukkaa voisi yhdistellä. Kesäkukissa eniten miellyttää pinkit, lilat ja valkoiset.

Onneksi sääkin on taas lämpenemässä, niin päästään takaisin kesäfiiliksiin!

Blondi

Heidi / Checklist - -

2 kommenttia “PORTIN PIELESSÄ

  1. Ihania kukkia! Meillä on mökillä aina juhannuksen aikaan yksi pikkuniitty ihan täynnä luonnonkukkia, sinne vaan odotan että pääsen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *