AH, AURINKOA!

Pitkästä aikaa molemmilla vapaa viikonloppu. Vaikka rakastan nukkumista pitkään, aamu alkaa aikaisin remontti- ja pihahommia eteenvievällä käynnillä rauta- keittiö -ja puutarhaliikkeissä. Puoliltapäivin aurinko kääntyy paistamaan takapihalle, sen jälkeen en liiku siitä mihinkään.

Aikomuksena on tehdä puutarhahommia. Ehkä taustalle vähän hyvää letkeää kesämusaa ja lasiin viileätä valkkaria. Mies laittanee grillin kuumaksi ja valmistaa jotain herkkuja. Ei tässä ihminen paljon muuta tarvitse ollakseen onnellinen täydellisestä kesäpäivästä! <3

kukat.jpg

Blondi

 

6 kommenttia “AH, AURINKOA!

    1. Tänään on kyllä ollut ihan täydellinen kesäpäivä ja vielä jatkuu! Muutaman tunnin ulkona olon jälkeen oli pakko tulla sisään ottamaan viileä suihku ja istuutua upouuden tuulettimen eteen 🙂 En valita, mutta voi pojat, meidän takkarilla on KUUMA!!!! 🙂

  1. Kuulostaapa kivalta :). Oikein kivaa ja helteistä viikonloppua!

    1. Ihan älytön päivä suorastaan – ei tässä paljon tarvitse etelän lämmöistä haaveilla!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *