PEUKUT PYSTYYN!

Tällä hetkellä on hiukan perhosia vatsassa. Puoli kuudelta tänään illalla saa pitää peukkuja pystyssä, sillä siihen aikaan meikätyttö astelee luokan ja kolmen arvioijan eteen power point slideineni esittämään lopputyöni. Jaiks! Setti on hiottu huippuunsa ja parempaa en siitä saisi. Esitys on treenattu moneen kertaan ja saatu vihdoin kutistettua annettuihin aikaraameihin – minulle on suotu puheenlahjoja, joten puolituntinen tuntui aluksi hyvin lyhyeltä ajalta 🙂 

      IMG_0015.jpg

Olen alkanut tekemään lopputyötäni ajatuksen tasolla jo viime vuoden kesällä. On huikea ajatus, että pitkäaikainen uurastus ja iso työ on nyt tehty ja jäljellä on enää työn esittely. Koulu on loppusuoralla, muttei ihan vielä lopu tämän lopputyön esittelyyn. Koska suoritan visualistin tutkintoa näyttötutkintona, ovat itse työnäytteet hyvin suuressa osassa ja niitähän minä vien näytille vielä kesäkuussa portfolion esittelyn yhteydessä. Elämme jännittäviä aikoja! 🙂

Pääsin eilen vihdoin käymään eräässä putiikissa, joka on ollut to do, tai lähinnä to shop -listallani hyvin pitkään! Oli ihana aurinkoinen keli, kivan rento fiilis ja askeleet veivät vihdoin pitkin Bulevardia tekemään pientä ostosta. 

20140515_162230.jpg

Nougat on muuten aivan ihastuttava putiikki täynnä ihania Tine K. tuotteita, joita lähinnä siellä ihailin! Kassiini ei kuitenkaan päätynyt Tine K:ta, joskin jotain pohjoismaalaista kuitenkin…:)

                  IMG_4012.jpg

Laitan ostoksestanivielä lisää juttua aivan varmasti, mutta ehkäpä joku arvaa jo tuosta kassista pilkistävästä mustasta putkilon nurkasta…? 🙂

Viikonlopun ruokaostokset tehtiin jo eilen, sillä koko viikonloppu menee koulussa. Samalla matkaan tarttui tavoistani poiketen ruusupuska. Moni pitää ruusuja ihan lemppareina ja kukkien kuningattarena. Minä en erityisemmin ole ruusujen perään, mutta onhan niissä jotain juhlallista…? Tuntui siltä, että tarvitsin jotain juhlallista. Mainitsinko myös, että kipaisin Cafe Ekbergiltä gluteenittoman kerma-marenkileivoksen ja söin sen autossa? 😉 Ai että, vuoden leivoksettoman elämän jälkeen se maistui kieltämättä aika makealta!

Ihanaa perjantaita teille! Ja pitäkäähän niitä peukkuja mulle! 😉

Blondi

10 kommenttia “PEUKUT PYSTYYN!

  1. Kiitti! Koko homma meni uskomattoman hyvin! Ehkä teidän tsempit auttoi! 😉

 1. Ihana kuulla, että eilinen meni hyvin. Onnea superpaljon uurastuksen loppuunsaamisesta! Todella hieno juttu :)<br />
  <br />
  Aurinkoista viikonloppua!

  1. Kiitti Jutta! Nyt olo on todella kevyt ja huojentunut! Vielä on portfolion esittely edessä, mutta suurin ja työläin on nyt takana, mahtava fiilis!! :)<br />
   <br />
   Lämpöisiä kesäpäiviä sinne myös! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *