PILKAHDUS KELTAISTA


Vautsi, miten aurinkoinen päivä oli tänään! Oli ihana käydä lounasta hakemassa ja kävellä korttelin ympäri auringon paistaessa täydeltä taivaalta.

Pala aurinkoa on nyt myös olkkarin pöydällä, sillä nyt se narsissi kukkii.

IMG_2898.JPG

IMG_2893.JPG

Vielä kun tuo risukasa alkaisi availemaan silmuja, niin avot! Olis ihana nähdä vihreitä hiirenkorvia kotonakin!

IMG_2910.JPG

Pari helmililjaa kun ostaisi, ehkä liloja krookuksia, niin kodin valtaisi keväiset kukat. Etupihalla on melko säälittävä krookussaldo; vain yksi pieni vihreä tupsu sieltä pistää esiin, eikä helmililjoista tietoakaan. Hmph. 
 
Ajatuksena oli viikonloppuna suunnata kohti Plantagenia. Etuovelle olisi saatava uusi ruukku ja keväisiä kukkia. Krookukset tai narsissit ei pahemmin kylmää säikähdä, joten niitä olisi kiva laittaa. Taidan kuitenkin malttaa mieleni ja katsoa, tuleeko luvattu 20 senttiä lunta tänne Etelä-Suomeen. Buu. Ajattelin jo, että tästä se kevät jo alkaa! Mutta eikös vanha sanonta ole, että uusi lumi on vanhan surma. Tai jotain.

Odotan innolla sitä päivää, kun viime vuoden loppukesästä etuovelle istuttamamme kirsikkapuu alkaa kukkimaan! Siinä sitä on sitten vaaleanpunaista kerrakseen. Sitä odotellessa voin iloita näistä olemassa olevista väripilkuista, jos ja kun se talvi sieltä vielä tulee.

IMG_2902.JPG

IMG_2922.JPG

IMG_2919.JPG

Mitä mahtavinta iltaa teille! 🙂
B

OSALLISTUITKO JO ARVONTAAN? KLIKKAA TÄSTÄ ITSESI NEW YORK-TAULUN ARVONTAAN MUKAAN!

4 kommenttia “PILKAHDUS KELTAISTA

    1. Mä tykkään kovasti talvesta ja syksystä, mutta täytyy sanoa, että alkaa olemaan ikävä kesäisiä ja lämpöisiä päiviä ja sitä aurinkoa, joka tuntuu kuumalta iholla 🙂

  1. Kyllä on niin piristänyt kun aurinko on näyttäytynyt jo monena päivänä peräkkäin.<br />
    <br />
    Ihanan valoisat kuvat!

    1. Kyllä tää valoterapia tekee ihmeitä ihmiselle:) Toivottavasti keväiset ja aurinkoiset säät jatkuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *