KAUNIISTI KAHDELLE

Välipäivinä nautimme miehen kanssa kaksin vapaasta ajasta ja joululomasta, tyttären matkustettua anoppilaan viettämään lomaa. 

Tykkään kattaa pöydän kauniisti ihan arkenakin. Ruoka maistuu jotenkin paljon paremmalta niin. Eikä se kuitenkaan vaadi sen enempää aikaa heittää vähän servettiä kehiin, sytyttää kynttilät tai kattaa parilla astialla enemmän.

IMG_0210.JPG

IMG_0219.JPG

IMG_0213.JPG

IMG_0227.JPG

Tämä kuvassa näkyvä kermainen pekonipasta ei ole mikään kevyt ruokalaji, mutta kyllähän elämästä pitää välillä nauttia! On muuten todella pehmeä ja kermainen, voisin reseptiä laittaa jakoon joku kerta.

IMG_0248.JPG

IMG_0236.JPG

Viimeiset kaksi kuvaa uudelta vuodelta. Alkuruokana parmankinkkua, mozzarellaa ja cantaloupe-melonia. Pääruoan pihvi paineli parempiin suihin ilman kuvia 🙂

Tässä menee jo viikonpäivät ihan sekaisin näiden arkivapaiden takia. Olin ihan sunnuntaissa eilen illalla, mutta tänäänhän on torstai. Enää päivä töitä ja taas on viikonloppu! Sen lisäksi vieläpä pidennetty sellainen, kun tuo loppiainenkin osuu maanantaille. Kyllä meitä ma-pe työläisiä nyt hemmotellaan!

Viikonloppuna viimeisetkin joulun rippeet lähtee kotoa, kun kuusi riisutaan koristeistaan ja nakataan roskakatokseen poisvietäväksi. Mietin jo kuumeisesti mitä uutta jouluisten koristetyynyliinojen tilalle, kaapista kun ei ikinä muka löydy mitään kivaa. Ihan vielä en mitään keväistä väri-iloittelua kaipaa, pieni kaipuu tuosta talvesta on, että saisi lunta ja valoa ja vähän talviurheiluakin harrastaa. Sääliksi käy näitä etelän lapsia, kun eivät edes pulkkamäkeen ole kertaakaan päässeet!

Olenko ainoa, vai odottaako joku muukin vielä sitä lunta? 🙂

Blondi

6 kommenttia “KAUNIISTI KAHDELLE

  1. Mä en kestä reenien jälkeen katsoa näitä kuvia, vaikka olisin syönyt niin vesi herahtaa ihan kielelle 🙂 Ja kyllä, arjessakin pitää olla luksusta 🙂

    1. Samaa mieltä, arki käy pian aika tylsäksi, jos ei sitä mitenkään piristä!

  2. Kyllä vaan hetkeksi saisi maa valkaistua ja sitten voisi tulla kevät. 🙂

    1. Hear, hear! Helmikuun loppuun lunta ja pakkasta, sitten maaliskuusta kevät ja aurinkoa:)

  3. Kyllä se pitää välillä relata ja mässyttää kermaista pastaa. Ihanaa ! ja ihania tunnelmallisia kuvia taas ! 🙂

    1. No just näin! 🙂 Vähän joulun jälkeen tekee mieli keventää safkaosastoa, mutta hyvä ruoka, parempi mieli;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *