LIMEKANA JA UUSI LIESI

Olin pitkään haaveillut uudesta liedestä vanhan valurautalevyisen hellamme alkaessa jo temppuilemaan. Tilasimme keraamisen lieden kiertoilmauunilla ja perjantaina se sitten tuotiin kotiin. Noin hienoa hellaa minulla ei koskaan ole vielä ollutkaan! 🙂 

20131012_122052.jpg
Todella paljon vaikutti uuden lieden modernimpi look myös koko keittiön ilmeeseen ja nyt on kiva valmistaa taas kaikkia ihania ruokia. 

Tässäpä yksi makoisa kanaruoan ohje:

LIMEKANA

20131007_175006.jpg

500-600g maustamatonta kanaa
2 isoa valkosipulin kynttä
3 rkl dijon-sinappia
2 rkl hunajaa
2 limen mehu
1 dl oliiviöljyä
pippuria
suolaa

20131007_175020.jpg
Pilko kanafileet melko suuriksi paloiksi
Sekoita marinadin ainekset ja kanafileet kulhossa keskenään
20131007_175725.jpg

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 minuuttia.

20131007_180101.jpg
Nauti haluamasi lisukkeen kanssa. Riisi tai quinoa toimii hyvin!


Oikeesti tosi hyvää! Valmiista tuotoksesta unohtui ottaa kuva, kun kanat jo popsittiin parempiin suihin 🙂

Ensi viikolla on jännittäviä ja mukavia asioita edessä, sitä ennen nautiskellaan vielä sunnuntai-illasta 🙂

B


Heidi / Checklist - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *